Reparaties

Bijna alle reparaties kunnen wij voor u maken. Zolen en hakken, lijm en stikwerk, en voering in allerlei soorten en maten. Natuurlijk brengen wij uw schoen in originele staat terug. Onze specialiteit is het innemen of uitleggen van de schacht bij laarzen. Het oprekken van de schacht is ook mogelijk. Bij een kapotte rits zullen wij eerst kijken of er een nieuwe runner geplaatst kan worden, maar het geheel vernieuwen van de rits is ook geen enkel probleem.

Orthopedische aanpassingen

Uw schoenen en uw gezondheid hebben misschien wel meer met elkaar te maken dan u denkt. Scheve hakken zijn één van de belangrijkste oorzaken van rugklachten.

Wij zijn gespecialiseerd in orthopedische verhogingen. Op recept van een podoloog of orthopeed maken wij graag de juiste aanpassing aan uw schoen(en).

De meest voorkomende reparaties zijn scheefgelopen hakken. Wij zetten nieuwe hakken onder uw schoen. Beschadigde hakken zijn goed te repareren. Wij maken het leer weer glad, kleuren het bij en brengen een beschermend hoesje aan. Tevens kunnen wij de hakken van uw schoenen vervangen door een ander soort hak: breder, smaller of lager dan het origineel.